Όλες οι Αναρτήσεις

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ξεκινήστε να κερδίζετε με το neobux

alt
Πολλαπλασιάστε τώρα
τα κέρδη σας απλώς
βλέποντας διαφημίσεις.
Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την
περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

-Ποιος μπορεί να κερδίσει;
Μέλος
Όταν είστε μέλος, μπορείτε
να κερδίσετε βλέποντας τις προβαλλόμενες διαφημίσεις.

Κύρια οφέλη
- Άκοπο εισόδημα
- Κερδίστε από το σπίτι
- Διαφημίσεις καθημερινά
- Αναλυτικά στατιστικά
- Ευκαιρίες αναβάθμισης
- Μία αφοσιωμένη κοινότητα
- AdPrize Προσφορές

ΕNA ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Συνιστάται να εγκαταστήσετε το AdAlert για να μην χάνετε καμία διαφήμιση.
Το AdAlert είναι ένα extension
και σας ειδοποιεί αμέσως όταν υπάρχει κάποια καινούργια διαφήμιση. Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται δεξιά, στο κάτω μέρος της σελίδας.



Τι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε...


Για να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με τα ptc sites θα χρειαστούμε 3 βασικά πραγματα.

1ον) ΥΠΟΜΟΝΗ... Χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και την πρωτη εβδομάδα να θέλουμε να έχουμε βγάλει εκατομμύρια...
2ον) Ένα λογαριασμόPaypal ή Payza
  (ΔΕΙΤΕ ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ)δηλαδή ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να κάνουμε τις αναλήψεις μας.

3ον)
Ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρουμε τα λεφτά μας από το ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι σε αυτόν ώστε να μπορούμε να τα έχουμε στα χέρια μας.


Μπορείτε βέβαια να ξεκινήσετε χωρίς να διαθέτετε τίποτα από αυτά. Αλλά αν δεν έχετε υπομονη, σε μια βδομαδα με δέκα μέρες θα τα έχετε παρατήσει. Αν έχετε υπομονή και δεν έχετε ηλεκτρονικό πορτοφόλι κάποια στιγμή που θα έχετε συγκεντρώσει κάποιο ποσό δε θα μπορείτε να το πάρετε. Αν έχετε τα 2 πρώτα αλλά όχι τραπεζικό λογαριασμο συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι δε θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη τα χρήματά σας...Όπως καταλαβαίνετε είναι βασικά και τα 3...


Επίσης θέλω να προσθέσω και  ένα 4ο σημαντικό  βήμα:
Το email μας.Όλες αυτές οι εταιρείες ζητάνε ένα έγκυρο email δικό μας γα να μας στέιλουνε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης για την ενεργοποίηση της εγγραφής μας.Αν δεν είναι έγκυρο δλδ να μην θυμόμαστε το κωδικό του ή τα στοιχεία μας δεν είναι αληθινά ,θα έχουμε προβλημα στις πληρωμές μας αργότερα.Γι'αυτό το λόγο είναι σημαντικό να επιλέξετε ενα email που θυμάστε  το κωδικό του,και να είναι με τα αληθινά σας στοιχεία.Εγώ άνοιξα ένα νεο λογαριασμό email στο
GMAIL,ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ώστε να μην μπερδεύονται τα μυνήματα με άλλα προσωπικά.

Αν είστε νέος χρήστης του NeoBux, είναι απολύτως λογικό να έχετε απορίες... Μπορείτε να βρείτε απάντηση σε οποιαδήποτε σχεδόν ερώτησή σας, αν επισκεφτείτε το ελληνικό forum του NeoBux. Θα πρότεινα να το επισκεφτείτε και να διαβάσετε όσα περισσότερα θέματα μπορείτε. Αν παρ' όλα αυτά έχετε ακόμα απορίες, μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτησή σας στο forum. Εννοείται πως θα λάβετε απάντηση και μάλιστα πολύ γρήγορα, μιας και οι έλληνες χρήστες είναι ήδη πολλοί και συμμετέχουν πολύ ενεργά στις συζητήσεις του forum!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ https://www.neobux.com/?r=alexandralivia
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ


Το neobux κατά τη γνώμη μου και γενικά των περισσότερων που ασχολούνται με ptc σελίδες, είναι το καλύτερο και απο τα πιο αξιόπιστα.
Λειτουργεί απο το 2008.
Οι πληρωμές του έχουν περάσει τα 80 εκατομμύρια δολάρια και πληρώνει ολα τα μέλη άμεσα.
Εχει εκατομμύρια μέλη που κλικάρουν φανατικά τις διαφημίσεις.
Ενα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι έχει και την επιλογή της ελληνικής γλώσσας και έτσι είναι πιο εύκολο να λυθούν οι όποιες απορίες υπάρχουν.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι οτι υπάρχει ελληνικό forum με χιλιάδες έλληνες μέλη/χρήστες που κάνει ακόμα πιο εύκολο να λυθεί οποιαδήποτε απορία.Θα βρείτε μέσα πολλές αναρτήσεις που θα σας βοηθήσουν πολύ στο ξεκίνημα.



ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Για αρχή

Κάντε εγγραφή στο neobux.Καθημερινά πατήστε όλες τις διαφημίσεις αλλά κυρίως τις πορτοκαλί έτσι ώστε να μπορείτε να επωφελείστε απο τους referrals(όταν φυσικά θα έχετε).
Οταν φτάσετε τα 2$ κάντε μεταφορά στο υπόλοιπο ενοικίασης.Σε καμία περίπτωση μην νοικιάσετε referral πριν τα 2$. Ενω μπορείτε με 0.60$ να τους νοικιάσετε δεν θα μπορέσετε να τους κάνετε επέκταση και να ανακυκλώσετε τους ανενεργούς.
Στη συνέχεια αφού έχετε τα 2$ πάρτε τρεις referrals για 0.2$ τον καθένα για ενα μήνα.Ενεργοποιήστε και την αυτοπληρωμή(όταν ο νοικιασμένος referral κάνει κλικ στις διαφημίσεις παρατείνεται η συνδρομή για άλλη μια μέρα με κόστος 0.005$)
Νοικιάστε άλλους 3 referral οταν φτάσετε και πάλι στα 2$ και κάντε την ιδια διαδικασία μέχρι να φτάσετε τους 300 που είναι το όριο τον νοικιασμένων για ενα στάνταρ μέλος.
Όταν φτάσετε τα 100$ χρησιμοποιήστε τα 90$ για να γίνετε golden μέλος που έχει πλεονέκτημα
τα και τα κέρδη διπλασιάζονται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου